17:08 uur 15-12-2023

ACI World en Cirium werken samen aan partnerschap op het gebied van mijlpaalgegevens om het toonaangevende kwaliteitsprogramma voor luchthavenservices ter wereld te versterken

Het samenwerkingsverband versterkt de toewijding van ACI World aan nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van gegevens over klantervaringen

MONTREAL–(BUSINESS WIRE)– Airports Council International (ACI) World en Cirium, een wereldleider op het gebied van luchtvaartdata-analyse, beginnen een baanbrekende samenwerking om het Airport Service Quality (ASQ)-programma te versterken: ‘s werelds toonaangevende programma voor het meten en benchmarken van klantervaringen op luchthavens.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20231215982061/nl/

ACI World and Cirium partner on landmark data collaboration to strengthen world’s leading Airport Service Quality program (Photo: Business Wire)

ACI World and Cirium partner on landmark data collaboration to strengthen world’s leading Airport Service Quality program (Photo: Business Wire)

De methodologie van het ASQ-programma staat bekend om zijn robuustheid en garandeert de meest nauwkeurige weergave van het luchthavenverkeer. Door de cruciale rol te erkennen die vluchtdatabases spelen bij de beoordeling van de steekproeftrekking van respondenten, zal Cirium dienen als de referentiedatabase voor vluchten die de ASQ-methodologie ondersteunen. Hiermee wordt de toewijding van het ASQ-programma aan nauwkeurigheid en betrouwbaarheid verder versterkt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Sabrina Guerrieri

Director, Communications

ACI World

Tel.: +1 514 373 1254

E-mail: mediarelations@aci.aero

Joe Hawke

Director Communications

Cirium

media@cirium.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr