17:19 uur 14-12-2023

Energy Vault benoemt Australische energieleider Stephanie Unwin in raad van bestuur

Mevrouw Unwin heeft uitgebreide ervaring en een leiderspositie in de sector vanuit bestuursfuncties bij toonaangevende bedrijven op het gebied van energie en hernieuwbare energiebronnen, waaronder Horizon Power en Zenith Energy.

WESTLAKE VILLAGE, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Energy Vault Holdings, Inc. (NYSE: NRGV) (“Energy Vault” of het “bedrijf”), een leider in duurzame oplossingen voor energieopslag op netwerkschaal, kondigde vandaag de benoeming aan van Stephanie Unwin in de bestuursraad van het bedrijf met ingang van de volgende driemaandelijkse vergadering van het management van Energy Vault in maart 2024. Zij vervangt Zia Huque, General Partner van Prime Movers Lab LLC, die de Serie C-investeringsronde van Energy Vault leidde. Het vertrek van de heer Huque zal samenvallen met de toetreding van mevrouw Unwin tot de raad van bestuur.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20231214614248/nl/

Energy Vault Appoints Australian Energy Sector Leader Stephanie Unwin to Its Board Of Directors (Photo: Business Wire)

Energy Vault Appoints Australian Energy Sector Leader Stephanie Unwin to Its Board Of Directors (Photo: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Investors:
energyvaultIR@icrinc.com

Media:
media@energyvault.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr