16:00 uur 13-12-2023

Enamine en BioSolveIT gaan een exclusief partnerschap aan

KIEV, Oekraïne & SANKT AUGUSTIN, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– De twee toonaangevende experts in onderzoek naar ultragrote chemische ruimten gemaakt op aanvraag, slaan de handen in elkaar om een nieuw tijdperk in de ontdekking van geneesmiddelen in te zetten. Enamine, een belangrijke provider van chemische stoffen voor onderzoeksdoeleinden, en de software-innovator BioSolveIT gaan officieel samen in zee om ‘s werelds meest volledige platform voor de verkenning van chemische ruimten tot stand te brengen. Dit strategische partnerschap is bedoeld om het landschap van chemisch onderzoek opnieuw vorm te geven, waarbij ongeëvenaarde voordelen worden geboden voor onderzoekers naar geneesmiddelen over de hele wereld: meer verbindingen om uit te kiezen, aan zeer concurrentiële prijzen, met maximale leveringssnelheid en betrouwbaarheid. Deze nieuwe, exclusieve alliantie is gebaseerd op en streeft ernaar om het nu al enorm succesvolle WERKELIJKE concept te overschrijden, dat de zoektocht naar nieuwe chemische entiteiten in de strijd tegen menselijke ziekten, de bescherming van gewassen en de gezondheid van dieren heeft getransformeerd en versneld door toegang te bieden tot miljarden verbindingen op aanvraag.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20231211662307/nl/

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Dr. Yurii Moroz, VP Verkoop & marketing

E-mail: inquiry@enamine.net
Tel.: +380 44 333 5606 

Dr. Marcus Gastreich, SVP Toepassingswetenschappen

E-mail: contact@biosolveit.com
Tel.: +49 2241 25 25 0

Check out our twitter: @NewsNovumpr