18:19 uur 12-12-2023

Samabriva wordt wereldleider in Precision Biomanufacturing van complexe molecules met de aankondiging van een financieringsronde van €4 miljoen

AMIENS, Frankrijk–(BUSINESS WIRE)– Het Franse biotechnologiebedrijf Samabriva heeft met succes een financieringsronde van Serie A voltooid om een investering van om en bij €4 miljoen veilig te stellen. Haar innovatieve, op planten gebaseerde bioproductieproces heeft het potentieel om de productie van hoogwaardige molecules* – zoals naturlijk actieve molecules (secondaire metabolieten) en recombinante eiwitten – voor de farmaceutische sector en de cosmeticasector te transformeren.

Diverse engelen uit de gespecialiseerde biotechnologiesector hebben zich bij deze financieringsronde aangesloten. Samen met hun financiële investering brengen zij een rijke kennis mee die zal helpen om Samabriva in een toonaangevende CDMO te transformeren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Marina Hop, Viveo

marina.hop@viveo.io
+44 (0) 7712019091

Check out our twitter: @NewsNovumpr