19:38 uur 12-12-2023

Armis benoemt tot leider in drie Quadrant SPARK Matrix™-rapporten voor het vierde kwartaal van 2023

Bedrijf erkend voor haar Armis Centrix -oplossingen als technologieleider met aanzienlijke impact voor klanten

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Armis, het bedrijf voor cyberbeveiliging van activa-intelligentie, maakte vandaag bekend dat het benoemd werd tot leider door de analistengroep Quadrant Knowledge Solutions in drie 2023 SPARK Matrix™-rapporten voor het vierde kwartaal van 2023. De rapporten: SPARK Matrix™: kwetsbaarheidsbeheer, vierde kwartaal 2023, SPARK Matrix™: beveiliging van OT (Operationele Technologie), vierde kwartaal 2023, en SPARK Matrix™: beveiligingsoplossingen voor geconnecteerde medische hulpmiddelen, vierde kwartaal 2023, plaatsen drie Centrix™-oplossingen van Armis als technologieleider met aanzienlijke impact voor klanten in het domein van kwetsbaarheidsbeheer, beveiliging van operationele technologie en beveiliging van geconnecteerde medische hulpmiddelen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Rebecca Cradick

Senior directeur, internationale communicatie

Armis

pr@armis.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr