20:05 uur 09-12-2023

Revolutionaire verandering in waterbeheer – De stad Dire Dawa en Nedamco Africa onthullen een baanbrekend waterbeheerplatforminitiatief tijdens de COP28 | 9 december 2023 | COP28UAE Press Center

In een gezamenlijke persmededeling van vandaag kondigden de stad Dire Dawa, gelegen in Ethiopië, en Nedamco Africa de lancering aan van Nedamco Africa’s uitgebreide digitale waterbeheerplatform, “CCW” voor het bestuur van Dire Dawa. Dit op succes gebaseerde publiek-private partnerschap is een getuigenis van de inzet van Dire Dawa voor milieu-innovatie van pioniersniveau en demonstreert de proactieve rol van de stad om geavanceerde technologieën toe te passen. Het initiatief is bedoeld om een referentie van wereldformaat te worden, dankzij de integratie van digital twintechnologie, AI/ML en satellietbeelden, gecombineerd met via blockchain aangestuurde wateraccounting, om waterbeheer te verbeteren in een tijdperk van klimaatverandering en een mondiale waterproblematiek. Het akkoord kondigt een nieuw tijdperk aan, waar duurzame praktijken, innoverende publieke-private financiering en technologische vooruitgang versmelten, om op die manier vooruit te lopen op een toekomst van milieuduurzaamheid en veerkracht.

DUBAI, Verenigde Arabische Emiraten–(BUSINESS WIRE)– Tijdens de COP28 in de Verenigde Arabische Emiraten kondigden de DDWSSA (stad Dire Dawa (Ethiopië) Water Supply & Sewerage Authority) en Nedamco Africa samen met hun partners Microsoft, Deltares, Hulo.ai en Isle Utilities vandaag de lancering aan van het “Nedamco Catchment-City-Waste Water Management”-project (CCW) voor de stad Dire Dawa.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20231209921884/nl/

Dire Dawa Water Authority CEO and Nedamco Ethiopia CEO signing the agreement (Photo: Business Wire)

Dire Dawa Water Authority CEO and Nedamco Ethiopia CEO signing the agreement (Photo: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Persvragen – info@nedamcoafrica.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr