19:20 uur 08-12-2023

Neuranics ontketent revolutie in 24/7-hartbewaking tijdens de CES 2024 met een ontwikkelingsplatform voor een draagbare magnetocardiografie (MCG)

  • Neuranics, een recente spin-out van de universiteiten van Glasgow en Edinburgh, ontwikkelt een pionierstechnologie op gebied van magnetische sensoren voor toepassingen in de gezondheidssector, fitness en metaversesector.

GLASGOW, Schotland–(BUSINESS WIRE)– De startup Neuranics, gespecialiseerd in magnetische sensoren, kondigde aan dat het een ontwikkelingskit voor magnetische sensoren lanceert dat de magnetische activiteit van het hart registreert en dit via Bluetooth draadloos doorstuurt voor live 24/7-registratie en analyse op een smartphone, tablet of laptop.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20231208734648/nl/

(Photo: Neuranics)

(Photo: Neuranics)

Het bedrijf werd in 2021 opgericht als een spin-out van de universiteiten van Glasgow en Edinburgh. Onlangs verkreeg het bedrijf een aanloopfinanciering van £1,9M onder leiding van Par Equity.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

info@neuranics.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr