09:54 uur 07-12-2023

Xsolla doet mee aan GameDev.World 2023 als Diamond Sponsor ter bevordering van wereldwijde eenheid en gelijkheid van gameontwikkeling

LOS ANGELES–(BUSINESS WIRE)– Xsolla, een wereldwijd bedrijf voor de handel in videogames, is verheugd zijn platinasponsoring aan te kondigen van GameDev.World, een baanbrekende wereldwijde realtime conferentie voor ontwikkelaars van videogames. Het evenement, dat online wordt gehouden van 9 december 2023, 11:00 uur Britse tijd, t/m 10 december 2023, 02:00 uur Britse tijd, is uniek geprogrammeerd in GMT om tegemoet te komen aan een internationaal publiek.

“Meedoen met GameDev.World als Diamond Sponsor is een stap voorwaarts in onze missie om de ontwikkeling van games wereldwijd te democratiseren,” aldus Chris Hewish, CEO van Xsolla. “Onze betrokkenheid bij dit evenement betekent onze niet-aflatende toewijding aan de gaming community en onze ambitie om de kloof te overbruggen voor ondervertegenwoordigde gebieden in de gamingindustrie.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Derrick Stembridge

Director Public Relations, Xsolla

d.stembridge@xsolla.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr