20:11 uur 07-12-2023

Wereldtop over groene economie benadrukt de noodzaak van snelle en gezamenlijke actie

DUBAI, Verenigde Arabische Emiraten–(BUSINESS WIRE)– Onder het beschermheerschap van Z.K.H. Sjeik Mohammed bin Rashid Al Maktoum, vicepresident en premier van de VAE en vorst van Dubai, en tijdens de World Green Economy Summit, werd een ministeriële rondetafelconferentie over groene economie gehouden. Deze werd bijgewoond door HE Surangel Whipps Jr., president van de Republiek Palau; HE Patricia Scotland KC, secretaris-generaal van het Gemenebest van Naties; James Grabert, directeur van de Mitigation Division bij UNFCCC, en ministers en ambtenaren van over de hele wereld.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20231207496178/nl/

World Green Economy Summit emphasises the need for prompt and collaborative action (Photo: AETOSWire)

World Green Economy Summit emphasises the need for prompt and collaborative action (Photo: AETOSWire)

In zijn openingstoespraak zei HE Saeed Mohammed Al Tayer, voorzitter van de World Green Economy Organization (WGEO): “De World Green Economy Organization erkent deze noodzaak en streeft naar een overgang die niet alleen ecologisch duurzaam maar ook economisch levensvatbaar is.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Shaikha Almheiri
DEWA

+971552288228

shaikha.almheiri@dewa.gov.ae

Check out our twitter: @NewsNovumpr