19:27 uur 07-12-2023

Grootste CSP-project ter wereld geopend in Dubai

DUBAI, Verenigde Arabische Emiraten–(BUSINESS WIRE)– Zijne Hoogheid Sjeik Mohammed bin Rashid Al Maktoum, vicepresident en premier van de VAE en vorst van Dubai, heeft het grootste project voor geconcentreerde zonne-energie (CSP) ter wereld in gebruik genomen, binnen de 4e fase van het Mohammed bin Rashid Al Maktoum Solar Park in Dubai.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20231207041285/nl/

Largest CSP project in the world inaugurated in Dubai (Photo: AETOSWire)

Largest CSP project in the world inaugurated in Dubai (Photo: AETOSWire)

Zijne Hoogheid Sjeik Mohammed bin Rashid Al Maktoum zei: “De VAE hebben een duidelijke visie om een van ‘s werelds meest duurzame landen te worden. Onze reis naar duurzaamheid is uitgebreid met geavanceerde projecten voor schone energie uit diverse hernieuwbare bronnen en innovatieve oplossingen die in diverse sectoren van economie en samenleving zijn geïntegreerd.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Shaikha Almheiri
DEWA

+971552288228

shaikha.almheiri@dewa.gov.ae

Check out our twitter: @NewsNovumpr