20:33 uur 07-12-2023

GamesBeat en Xsolla kondigen Global Tour 2024 aan die inzichten uit de gamingindustrie en diversiteitsinitiatieven naar steden over de hele wereld brengt

LOS ANGELES–(BUSINESS WIRE)– Xsolla, een wereldwijd bedrijf voor de handel in videogames, is verheugd zijn samenwerking met VentureBeat en GamesBeat, een vooraanstaande bron voor technisch nieuws en evenementen, aan te kondigen voor de komende Global Tour 2024. De Global Tour 2024 brengt een opwindende reeks evenementen naar steden over de hele wereld.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20231207958076/nl/

(Graphic: Business Wire)

(Graphic: Business Wire)

Deze samenwerking tussen Xsolla en GamesBeat markeert een belangrijke mijlpaal in de game-industrie. De tour gaat van start in Austin, Texas, op het gerenommeerde SXSW-festival, waar de inzet wordt getoond om leiders uit de industrie en enthousiastelingen van over de hele wereld met elkaar te verbinden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Derrick Stembridge

Director Public Relations, Xsolla

d.stembridge@xsolla.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr