15:15 uur 07-12-2023

De CEO van euNetworks geeft tijdens COP28 toelichting op de focus van het bedrijf op duurzaamheid

Paula Cogan werd geïnterviewd tijdens COP28, waar ze deelnam aan een reeks sessies voor internationale bedrijfsleiders

euNetworks heeft zijn meest recente Duurzaamheidsrapport gepubliceerd, waarin de vooruitgang van twaalf maanden in de aanpak van klimaatverandering in de cruciale wereld van de digitale infrastructuur wordt belicht. euNetworks loopt voorop bij het koolstofvrij maken van de infrastructuur en richt zich op innovatie, samenwerking en een cultureel streven naar blijvende verandering

LONDEN & DUBAI, Verenigde Arabische Emiraten–(BUSINESS WIRE)– euNetworks Group Limited (“euNetworks”), een West-Europees bedrijf op het gebied van bandbreedte-infrastructuur, was onlangs te zien in een serie interviews met leiders uit verschillende sectoren tijdens de Klimaatconferentie van de Verenigde Naties (COP28) in Dubai. De serie interviews gaat over geleerde lessen, successen op het gebied van duurzaamheid en belangrijke boodschappen voor de toekomst van leiders uit sectoren als energie, technologie en telecom, productie en financiën.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20231207776327/nl/

Paula Cogan, CEO of euNetworks (Photo: Business Wire)

Paula Cogan, CEO of euNetworks (Photo: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

euNetworks contact:
Hannah Britt | Chief Marketing Officer | euNetworks
5 Churchill Place | London E14 5HU

hannah.britt@eunetworks.com e-mail | +44 7717 896 446 mobiel

Check out our twitter: @NewsNovumpr