20:29 uur 07-12-2023

4e cyclus van de Mohammed bin Rashid Al Maktoum Global Water Award gelanceerd

DUBAI, Verenigde Arabische Emiraten–(BUSINESS WIRE)– Z.E. Saeed Mohammed Al Tayer, voorzitter van de Raad van Bestuur van de UAE Water Aid Foundation (Suqia UAE), heeft de 4e cyclus van de Mohammed bin Rashid Al Maktoum Global Water Award gelanceerd. Met een totaalbedrag van USD 1 miljoen is de Award bedoeld om organisaties, onderzoekscentra en innovators te erkennen die innovatieve technologieën en prototypes ontwikkelen om water te produceren, distribueren, ontzilten en zuiveren met behulp van hernieuwbare energie. Het doel is om oplossingen te vinden voor het probleem van waterschaarste waarmee kansarme en getroffen gemeenschappen over de hele wereld worden geconfronteerd.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20231207958926/nl/

4th cycle of the Mohammed bin Rashid Al Maktoum Global Water Award launched - (Photo AETOSWire)

4th cycle of the Mohammed bin Rashid Al Maktoum Global Water Award launched – (Photo AETOSWire)

In zijn toespraak tijdens een evenement gehouden door Suqia UAE op de stand van de Dubai Electricity and Water Authority (DEWA) op COP28.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Shaikha Almheiri
DEWA

+971552288228

shaikha.almheiri@dewa.gov.ae

Check out our twitter: @NewsNovumpr