00:09 uur 06-12-2023

Lattice werkt samen met NVIDIA om Edge AI te versnellen

Kondigt geïntegreerde oplossing aan die Lattice FPGA’s met laag vermogen en lage latentie combineert met het NVIDIA Orin-platform om een efficiënte brug te slaan tussen sensoren en AI-toepassingen –

HILLSBORO, Ore.–(BUSINESS WIRE)– Lattice Semiconductor (NASDAQ: LSCC) introduceerde vandaag op de Lattice Developers Conference een nieuw referentiesensor-brugontwerp om de ontwikkeling van edge AI-toepassingen met behulp van de NVIDIA Jetson Orin en IGX Orin-platforms te versnellen.

De open-source referentiekaart maakt gebruikt van energie-efficiënte Lattice FPGA’s en NVIDIA Orin en speelt in op de behoefte van ontwikkelaars aan connectiviteit met een grote verscheidenheid aan sensoren en interfaces, schaalbaarheid van het ontwerp en lage latency bij het ontwerpen van high-performance edge AI-toepassingen voor de gezondheidszorg, robotica en embedded vision. Lattice werkt samen met NVIDIA om de open-source ontwikkelaarsgemeenschap uit te breiden door de verbinding van sensoren met edge AI computerapplicaties efficiënter te maken.

“Met AI-technologie voorop in het transformeren van verschillende markten, waaronder productie, transport, communicatie en medische hulpmiddelen, zal door onze samenwerking deze fundamentele verschuiving nog sneller gaan,” zegt Esam Elashmawi, Chief Strategy and Marketing Officer, Lattice Semiconductor. “We zijn enthousiast om samen te werken met NVIDIA, zodat we het bereik van onze referentieoplossingen kunnen uitbreiden en onze klanten en ecosysteem meer innovatie kunnen bieden om edge AI-toepassingen sneller en eenvoudiger te gebruiken.”

“Omdat bedrijven steeds meer vragen om realtime inzichten en autonome besluitvorming op basis van AI, verbinden meer ontwikkelaars hun verschillende sensoren met edge computing-platforms van NVIDIA,” zegt Amit Goel, directeur Embedded AI Product Management, NVIDIA. “Deze samenwerking met Lattice zal innovaties in sensorverwerking versnellen en de inzet van edge-to-cloud AI-toepassingen helpen vereenvoudigen.”

De op Lattice FPGA gebaseerde referentiekaart is vandaag beschikbaar voor early-access klanten. Lattice is van plan om het bord en de toepassingsvoorbeelden in de eerste helft van 2024 breder beschikbaar te maken.

Over Lattice Semiconductor

Lattice Semiconductor (NASDAQ: LSCC) is de leider op het gebied van laagvermogen programmeerbare systemen. Wij lossen netwerkproblemen van klanten op, van de Edge tot de Cloud, in de groeiende communicatie-, computer-, industriële, auto- en consumentenmarkten. Dankzij onze technologie, langdurige relaties en inzet voor ondersteuning van wereldklasse kunnen onze klanten snel en gemakkelijk innovatie invoeren om een slimme, veilige en verbonden wereld te creëren.

Ga voor meer informatie over Lattice naar www.latticesemi.com. Volg ons ook via LinkedIn, Twitter, Facebook, YouTube, WeChat of Weibo.

Lattice Semiconductor Corporation, Lattice Semiconductor (& design) en specifieke productaanduidingen zijn geregistreerde handelsmerken of handelsmerken van Lattice Semiconductor Corporation of van haar dochterondernemingen in de Verenigde Staten en/of andere landen. Het gebruik van het woord “partner” impliceert geen wettelijk partnerschap tussen Lattice en enige andere entiteit.

ALGEMENE KENNISGEVING: Andere in dit bericht gebruikte productnamen dienen uitsluitend ter identificatie en kunnen handelsmerken zijn van hun respectieve houders.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

MEDIA CONTACT:
Sophia Hong

Lattice Semiconductor

503-268-8786

Sophia.Hong@latticesemi.com

INVESTOR CONTACT:
Rick Muscha

Lattice Semiconductor

408-826-6000

Rick.Muscha@latticesemi.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr