17:25 uur 06-12-2023

Internationale Coalitie voor Duurzaam Bosbeheer verwelkomt Suzano als nieuw lid

DUBAI, Verenigde Arabische Emiraten–(BUSINESS WIRE)– In september lanceerde een groep toonaangevende, mondiale, duurzame bosbouwbedrijven de International Sustainable Forestry Coalition (ISFC), om de sector in staat te stellen een positieve bijdrage aan mondiale beleidsprocessen te leveren die op de overgang van een op fossiele brandstoffen gebaseerde economie naar een circulaire bio-economie gericht zijn.

De ISFC is verheugd te kunnen aankondigen dat Suzano, een van de grootste bosbouwbedrijven ter wereld, lid van de ISFC is geworden.

Suzano, met het hoofdkantoor in Brazilië, is een wereldwijd gerespecteerde koploper in de bosbouwsector. Het bedrijf, dat al bijna honderd jaar actief is, beheert uitgestrekte duurzame houtplantages en bosbeschermingsgebieden en creëert een uitgebreid assortiment vezelproducten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

T +44 79393 32405

E rhampton@isfc.world

Check out our twitter: @NewsNovumpr