14:27 uur 01-12-2023

ISFC focust op de centrale rol van de bosbouwsector tijdens COP28

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– De ISFC (International Sustainable Forestry Coalition) zal een aantal van ‘s werelds grootste bedrijven die zich voor duurzame bosbouw inzetten tijdens de COP28 voorstellen, en zal de rol van bosbouw en ruimtelijke ordening in de mondiale klimaattransitie promoten.

De landen moeten een manier vinden om de uitstoot tegen 2030 met 43% te verminderen als we de ergste gevolgen van de klimaatverandering willen vermijden. Aan de hand van meer investeringen kunnen landbouw en ruimtelijke ordening zorgen voor tot 25% minder uitstoot om netto nul te halen. In het algemeen wordt verwacht dat er tijdens COP meer aandacht zal uitgaan naar de rol die duurzaam geproduceerd hout kan spelen in het bouwmilieu, en ISFC zal tijdens deze besprekingen een leidinggevende rol opnemen en de uitgebreide bijdrage van de landbouwsector voor het koolstofvrij maken van de mondiale economie promoten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Charlie Morrow, Cognito

+44 (0) 7968 551 027

Charlie.Morrow@Cognitomedia.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr