20:15 uur 06-12-2023

GWI benoemt Nick Dearden tot nieuwe Chief Technology Officer

Deze benoeming zal platforminnovatie verder aansturen naar gebruiksvriendelijkheid, rijke gegevens en intuïtieve AI-tools voor beter inzicht

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– GWI, het internationale consumentenonderzoeksplatform, maakte vandaag bekend dat Nick Dearden werd benoemd tot Chief Technology Officer, actief in haar UK-hoofdzetel in Londen.

Nick heeft meer dan 25 jaar ervaring in technologie en begon zijn carrière als ontwikkelaar. Bij GWI zal hij aan het hoofd staan van engineering-, IT- en beveiligingsteams, en is hij verantwoordelijk voor de technologie en strategie voor gegevensbeheer van het bedrijf. Zijn rol is cruciaal om de agenda van het bedrijf vooruit te helpen om technologie tot stand te brengen die mensen duidelijkheid biedt over hun doelpubliek op het moment dat ze dit nodig hebben.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

The Hoffman Agency (UK)

gwi@hoffman.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr