08:13 uur 05-12-2023

Sharjah viert de 52e Union Day van de VAE

Sharjah, Verenigde Arabische Emiraten–(BUSINESS WIRE)– Sharjah sloot de 52e Union Day-viering af, die 12 dagen duurde, met brede deelname van alle segmenten van de samenleving, waaronder overheidsinstanties, instellingen uit de particuliere sector, Emirati’s, internationale inwoners en bezoekers van het emiraat.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20231203873881/nl/

From the Union Day celebration in Sharjah (Photo 1: AETOSWire)

From the Union Day celebration in Sharjah (Photo 1: AETOSWire)

Meer dan 200 activiteiten georganiseerd door het Sharjah National Day Celebrations Committee vonden plaats in de steden Sharjah, Mleiha, Dibba Al Hosn, Khorfakkan, Kalba, Al Bataeh, Al Mudam, Al Dhaid en Al Hamriyah. Feesten vonden ook plaats in culturele en toeristische gebieden zoals Al Dhaid Fort, de erfgoeddorpen in Al Hamriyah, Mleiha, Kalba. Andere locaties waren Wadi Al Hilo, het Nationaal Park in Sharjah, Al Hosn Island Canal, Khorfakkan Amphitheatre, Kalba Lake en Al Bataeh Public Park.

Zijne Excellentie Khalid Jasim Al Midfa, voorzitter van het Sharjah National Day Celebrations Committee, zei: “De activiteiten van Sharjah om de 52e Union Day te celeberen, waren gericht op het combineren van trots met de cultuur en het erfgoed van de Emirati-maatschappij en zijn nationale identiteit. In meer dan 52 jaar heeft de VAE prioriteit gegeven aan ontwikkeling, groei en toekomstperspectieven, waardoor het een baanbrekend regionaal en wereldwijd model is in de zorg voor menselijke ontwikkeling, tolerantie en coëxistentie, en onvermoeibaar streeft naar een betere duurzame toekomst voor huidige en toekomstige generaties, dankzij de wijze visie van ons leiderschap.”

“De activiteiten om Union Day te vieren komen voort uit het oprechte geloof van ieder van ons in de grootsheid van wat ons lieve land ons heeft gegeven sinds de aankondiging van zijn unie door de stichters, helemaal tot aan ons wijze leiderschap, dat altijd de toekomst vormt en implementeert wat onze verwachtingen overtreft. Dit geloof en deze liefde zijn stevig in het hart van iedereen die op dit land woont. Dit bleek uit de deelname van grote aantallen nationaliteiten die in Sharjah en zijn bezoekers woonden.”

De vieringen van dit jaar werden gekenmerkt door de diversiteit aan evenementen en activiteiten rond 9 regio’s in Sharjah, die gericht waren op het weergeven van de prestaties, geschiedenis en erfgoed van de VAE, en waaronder een breed scala aan populaire marsen, erfgoed en culturele optredens en shows die de identiteit van de Emirati en de Arabische samenleving weerspiegelen, het belang van het handhaven van een duurzame levensstijl, educatieve workshops voor kinderen en volwassenen, productieve familietentoonstellingen en meer.

*Bron: AETOSWire

Contacts

Tasnim Hijazi

thijazi@apcoworldwide.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr