18:16 uur 05-12-2023

Moody’s lanceert Moody’s Research Assistant, een GenAI-tool voor analytische inzichten

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Moody’s Corporation (NYSE:MCO) kondigde vandaag de lancering aan van Moody’s Research Assistant, een unieke zoek- en analysetool aangedreven door generatieve kunstmatige intelligentie (GenAI). Door gebruik te maken van Moody’s uitgebreide eigen content en de nieuwste grote taalmodellen (LLM’s), helpt het product klanten nieuwe inzichten te genereren uit de breedte en diepte van Moody’s kredietonderzoek, gegevens en analyses.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20231205045587/nl/

Moody’s Research Assistant is de eerste GenAI-gebaseerde onderzoekstool die op de markt wordt gebracht voor financiële marktdeelnemers. Hij synthetiseert enorme hoeveelheden informatie, zodat gebruikers snel en op grote schaal krediet- of investeringsmogelijkheden kunnen beoordelen, ontwikkelingen kunnen volgen, entiteiten kunnen vergelijken en analytische workflows kunnen verbeteren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

SHIVANI KAK

Investor Relations

212.553.0298

Shivani.Kak@moodys.com

JOE MIELENHAUSEN

Corporate Communications

212.553.1461

Joe.Mielenhausen@moodys.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr