20:08 uur 05-12-2023

LTIMindtree krijgt de tweede plaats voor totale klanttevredenheid in Whitelane Research’s 2023 IT Sourcing Study voor Duitsland

Behaalt een score van 80%, ruim boven het branchegemiddelde van 74%

MUNICH & MUMBAI, India–(BUSINESS WIRE)– LTIMindtree [NSE: LTIM, BSE: 540005],wereldwijd bedrijf voor technologieconsulting en digitale oplossingen, heeft vandaag aangekondigd dat het als tweede is geëindigd op het gebied van klanttevredenheid in de 2023 IT Sourcing Study for Germany. De studie is uitgevoerd door Whitelane Research, een toonaangevende onafhankelijke organisatie die zich volledig richt op IT-sourcingonderzoek naar trends en tevredenheid in heel Europa. LTIMindtree’s algehele klanttevredenheidsscore van 80% ligt ruim boven het branchegemiddelde van 74%.

Alle klanten van LTIMindtree die de enquête voor het onderzoek hebben ingevuld, gaven aan tevreden te zijn over het bedrijf.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Shambhavi Revandkar | shambhavi.revandkar@ltimindtree.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr