23:53 uur 05-12-2023

Lattice zet snelle uitbreiding van productenportfolio verder om het nieuwe innovatietijdperk te bevorderen

Voorstelling van nieuwe Lattice Avant-G en Lattice Avant-X mid-range FPGA’s, uitgebreide applicatiespecifieke oplossingstacks en geactualiseerde software ‒

HILLSBORO, Ore.–(BUSINESS WIRE)– Tijdens de Lattice Developers Conference van vandaag ging Lattice Semiconductor (NASDAQ: LSCC), leider op gebied van programmeerbare systemen op laag vermogen, verder met de snelle uitbreiding van haar productenportfolio met de lancering van diverse nieuwe hardware- en softwareoplossingen. Lattice stelde twee nieuwe, innovatieve mid-range FPGA-apparaatgroepen voor, ontworpen op het award-winnende mid-range Lattice Avant™ platform – Lattice Avant™-G en Lattice Avant™-X, respectievelijk ontworpen voor algemene doeleinden en voor geavanceerde connectiviteit. Lattice kondigde nieuwe versies aan van haar applicatiespecifieke oplossingstacks voor artificiële intelligentie (AI), embedded vision, beveiliging en fabrieksautomatisering, die stuk voor stuk werden uitgebreid met nieuwe functies en capaciteiten om de marktintroductietijd voor klanten te helpen versnellen. Lattice gaf geüpdatete versies uit van haar softwaretools en de Glance by Mirametrix® computervisiesoftware.

“Lattice richt alle aandacht op onze klanten in staat stellen om hun ontwerpen te versnellen met niewe niveaus op gebied van vermogenefficiëntie en prestaties via onze snel groeiende hardware- en softwareportfolio,” zegt Esam Elashmawi, hoofd Strategie en Marketing Officer bij Lattice Semiconductor. “We zijn enthousiast om uit te breiden op het sterke klant- en ontwikkelaarsmomentum dat we tot stand hebben gebracht voor Lattice Avant, om het komende innovatietijdperk te bevorderen.”

Innovatieve mid-range FPGA’s

Gebouwd op het award winnende Lattice Avant-platform, bieden de Avant-G en Avant-X FPGA reeksen vermogenefficiëntie, geavanceerde connectiviteit en geoptimaliseerde prestaties voor mid-range applicaties binnen de communicatie-, computer-, industriële en automobielmarkten.

Lattice Avant™-G FPGA reeks

Avant-G FPGA’s voor algemene doeleinden zijn ontworpen om een groot aantal klantenbehoeften in te vullen door naadloze, flexibele interfaceverbinding en geoptimaliseerde prestaties te bieden voor systeemuitbreidbaarheid. Lattice Avant-G apparaten bieden voortreffelijke signaalverwerking en AI, flexibele I/O die een groot aantal systeeminterfaces ondersteunen, terwijl het specifieke LPDDR4 geheugeninterfaces met 2400 Mbps voorziet.

Lattice Avant™-X FPGA reeks

Avant-X FPGA’s voor geavanceerde connectiviteit zijn ontworpen om hoge bandbreedte en beveiliging te bevorderen, met een functieset die afgestemd is op de behoeften van klanten voor signaalaggregatie en hoge doorvoer. Lattice Avant-X apparaten bieden tot 1 Terabit per seconde volledige systeembandbreedte, PCIe® Gen 4-controllers met harde DMA, en een beveiligingsmotor om gebruikersgegevens in beweging te versleutelen, om kwantumveilige cryptografie te voorzien.

Lattice Avant-G en Avant-X FPGA’s worden op vandaag getest en zijn ondersteund door de nieuwste releases van Lattice Propel™ en Lattice Radiant™ ontwerpsoftware.

Uitgebreide oplossingstacks

De oplossingstacks van Lattice zijn ontworpen om de ontwikkeling- en marktintroductietijd voor klanten te versnellen door hen een toolkit te geven van hardware, software en IP afgestemd op de behoeften van hun applicatie. Lattice kondigde vandaag vier oplossingstackupdates aan in AI met Lattice sensAI™, embedded vision met Lattice mVision™, beveiliging met Lattice Sentry™, en fabrieksautomatisering met Lattice Automate™. Deze updates omvatten verbeterde prestaties met een geüpgrade versnellingsmotor, uitgebreide IP en referentieontwerpen, toegevoegde beveiligingsfuncties en inschakeling van meer industrienormen.

Verbeterde softwarecapaciteiten

Lattice verbindt zich ertoe om uitstekende, gebruiksvriendelijke softwaretools aan te bieden die helpen om de ontwerpervaring van klanten en ontwerpomgeving te verbeteren. Belangrijke updates van de Lattice Propel™ en Lattice Radiant™ software omvatten de toevoeging van volledige ondersteuning voor de nieuwe Lattice Avant-G en Avant-X FPGA reeksen, de introductie van verbeterd gebruiksgemak en scripting voor Radiant, en uitbreiding van de IP-portfolio in Propel.

De geavanceerde computervisiesoftware Glance by Mirametrix® werd eveneens geactualiseerd met nieuwe functies om haar toepasbaarheid uit te breiden binnen Edge-applicaties voor diverse markten. De updates omvatten een nieuwe smart avatar privacyfunctie en plaatsing van een 3D-kop voor capaciteit op laag vermogen.

Deze productaankondigingen werden vandaag bekendgemaakt tijdens de livecast op de Lattice Developers Conference, waarvan een replay binnenkort beschikbaar zal zijn op de event portal site. De Lattice Developers Conference gaat virtueel door van 5 tot 7 dec. 2023, met een ongelooflijke line-up van hoofdthema’s, breakout sessies en een robuuste showcase van op FPGA gebaseerde technologiedemonstraties van Lattice en andere sectorleiders.

Voor meer informatie over de nieuwe producten, leest u de nieuwste blog en gaat u naar:

Over Lattice Semiconductor

Lattice Semiconductor (NASDAQ: LSCC) is de leider op het gebied van laagvermogen programmeerbare systemen. Wij lossen netwerkproblemen van klanten op, van de Edge tot de Cloud, in de groeiende communicatie-, computer-, industriële, auto- en consumentenmarkten. Dankzij onze technologie, langdurige relaties en inzet voor ondersteuning van wereldklasse kunnen onze klanten snel en gemakkelijk innovatie invoeren om een slimme, veilige en verbonden wereld te creëren.

Voor meer informatie over Lattice, gaat u naar www.latticesemi.com. U kunt ons ook volgen via LinkedIn, Twitter, Facebook, YouTube, WeChat of Weibo.

Lattice Semiconductor Corporation, Lattice Semiconductor (& design) en specifieke productaanduidingen zijn geregistreerde handelsmerken of handelsmerken van Lattice Semiconductor Corporation of van haar dochterondernemingen in de Verenigde Staten en/of andere landen. Het gebruik van het woord “partner” impliceert geen wettelijk partnerschap tussen Lattice en enige andere entiteit.

ALGEMENE KENNISGEVING: Andere in dit bericht gebruikte productnamen dienen uitsluitend ter identificatie en kunnen handelsmerken zijn van hun respectieve houders.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

MEDIACONTACT:
Sophia Hong

Lattice Semiconductor

503-268-8786

Sophia.Hong@latticesemi.com

INVESTEERDERSCONTACT:
Rick Muscha

Lattice Semiconductor

408-826-6000

Rick.Muscha@latticesemi.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr