19:22 uur 05-12-2023

Bsure Insights nu beschikbaar in Microsoft Azure Marketplace

Microsoft Azure-klanten wereldwijd krijgen nu toegang tot Bsure Insights om te profiteren van de schaalbaarheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit van Azure, applicatieontwikkeling te stimuleren en bedrijfsstrategieën vorm te geven

OSLO, Noorwegen–(BUSINESS WIRE)– Bsure heeft vandaag de beschikbaarheid aangekondigd van Bsure Insights in de Microsoft Azure Marketplace, een online winkel die applicaties en diensten aanbiedt voor gebruik op Azure. Bsure klanten kunnen nu profiteren van het productieve en vertrouwde Azure cloudplatform, met gestroomlijnde implementatie en beheer.

“Via onze applicatie geven we bedrijven inzicht in hun Microsoft-gebruikers en -licenties, waardoor ze de tool in handen krijgen die ze nodig hebben om hun uitgaven te optimaliseren en de risico’s voor hun gebruikers, zowel leden als gasten, te beperken,” zegt Henrik Skalmerud, CEO, Bsure. “We willen onze competentie delen via de app, zodat bedrijven weloverwogen beslissingen kunnen nemen op basis van de informatie die we ze geven, en deze is beschikbaar op het Azure Marketplace platform.”

“Microsoft verwelkomt Bsure Insights op Azure Marketplace, waar klanten wereldwijd duizenden partneroplossingen kunnen vinden, uitproberen en kopen,” aldus Jake Zborowski, General Manager, Microsoft Azure Platform bij Microsoft Corp. “Azure Marketplace en vertrouwde partners zoals Bsure helpen klanten meer te doen met minder door de efficiëntie te verhogen, met vertrouwen in te kopen en slimmer uit te geven.”

De Azure Marketplace is een online markt voor het kopen en verkopen van cloud-oplossingen die gecertificeerd zijn om op Azure te werken. De Azure Marketplace helpt bedrijven die op zoek zijn naar innovatieve, cloudgebaseerde oplossingen in contact te brengen met partners die gebruiksklare oplossingen hebben ontwikkeld.

Leer meer over Bsure Insights via zijn pagina op de Microsoft Azure Marketplace.

Over Bsure

Bsure helpt bedrijven bij het optimaliseren van licentie-uitgaven en het verminderen van beveiligingsrisico’s in hun Entra ID. Aan de hand van een eenvoudige beheerde applicatie worden waardevolle inzichten verkregen in potentiële kostenbesparingen en gebruikersbeveiliging, terwijl de efficiëntie binnen het bedrijf toeneemt. Onze applicatie is geen traditionele SaaS, dus geen enkele data verlaat de klantomgeving of wordt door iemand anders gezien. Bsure heeft vandaag klanten op verschillende continenten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor meer informatie, alleen de pers:
Henrik Skalmerud, CEO, Bsure, +47 92656457, henrik@bsure.no

Check out our twitter: @NewsNovumpr