05:45 uur 05-12-2023

Andersen Global voegt juridische capaciteiten toe in Ierland met samenwerkingskantoor Philip Lee LLP

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global breidt haar platform in Ierland verder uit door een samenwerkingsovereenkomst met Philip Lee LLP. Hiermee voegt het kantoor aanvullende juridische diensten toe aan haar bestaande fiscale capaciteiten in het land.

Philip Lee LLP werd in 1993 opgericht als boetiekkantoor en is sindsdien uitgegroeid tot een full-service advocatenkantoor met capaciteiten op het gebied van blockchain, technologie, bouw, bankwezen, cyberbeveiliging, werkgelegenheid, energie en natuurlijke hulpbronnen, media, concurrentie, vastgoed en farmaceutica.

Mark Vorsatz, voorzitter van Andersen Global en CEO van Andersen, zei: “Philip Lee is een belangrijke toevoeging aan ons wereldwijde platform nu we onze mogelijkheden blijven uitbreiden om naadloze, grenzeloze service te bieden. Jonathan en zijn team delen onze passie voor rentmeesterschap en zullen onze leden en samenwerkende bedrijven waardevolle kennis leveren.”

“Ons team verwerft een diepgaand inzicht in de zakelijke en juridische vereisten van elke klant en erkent de behoefte van onze klanten aan geïntegreerde, multidisciplinaire professionele diensten,” aldus Kelly. “Onze samenwerking met Andersen Global vergroot onze fiscale capaciteiten met de middelen van een wereldwijd kantoor en versterkt onze inzet om een concurrentievoordeel op de markt te behouden.”

Andersen Global is een internationale associatie van juridisch gescheiden, onafhankelijke firma’s met fiscale, juridische en taxatieprofessionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door de aangesloten Amerikaanse firma Andersen Tax LLC, telt nu wereldwijd meer dan 14.000 professionals, en heeft een aanwezigheid op meer dan 400 locaties via aangesloten firma’s en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen Global

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr