13:05 uur 04-12-2023

Thales is na overname Imperva een wereldleider op cybersecurity gebied

  • Door krachten te bundelen, ontstaat een van ‘s werelds vijf grootste bedrijven die zich toespitsen op de beveiliging van de kern van het digitale ecosysteem: applicaties, data en identiteiten.
  • Met de integratie van Imperva die in januari van start gaat, helpt Thales organisaties om gevoelige gegevens overal in kaart te brengen en te beschermen, de toegang te beheren en alle toegangswegen ernaartoe te beveiligen.
  • Noord-Amerika is nu het op één na grootste land waarin Thales actief is.
  • Imperva is de negende overname van Thales op het gebied van digitale beveiliging in de afgelopen negen jaar, en ook de op één na grootste overname ooit, na Gemalto.

MEUDON, Frankrijk–(BUSINESS WIRE)– Thales (Euronext Parijs: HO) maakte vandaag bekend dat het de overname van Imperva vroeger dan verwacht heeft voltooid (eerst was dit voor het begin van 2024 voorzien). Oorspronkelijk was dit voor begin 2024 verwacht.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20231203318839/nl/

©Thales

©Thales

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Hoofd mediarelaties
Cédric Leurquin
+33 (0)6 31 01 53 25

cedric.leurquin@thalesgroup.com

Thales, mediarelaties
Security
Marion Bonnet

+33(0)6 60 38 48 92

marion.bonnet@thalesgroup.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr