04:55 uur 29-11-2023

Rocket Software neemt de activiteiten van OpenText voor applicatiemodernisering en connectiviteit over

Gecombineerde entiteit zal de meest overtuigende oplossingenportefeuille bieden om ‘s werelds grootste bedrijven te ondersteunen op hun traject voor modernisering en hybride cloud

WALTHAM, Mass.–(BUSINESS WIRE)– Rocket Software, Inc. (“Rocket Software”), een wereldwijde technologieleider die modernisering stimuleert voor ‘s werelds grootste bedrijven, heeft vandaag aangekondigd dat het een definitieve overeenkomst heeft getekend voor de overname van de activiteiten voor applicatiemodernisering en connectiviteit (AMC) van OpenText (NASDAQ: OTEX), (TSX: OTEX), dat vroeger deel uitmaakte van Micro Focus. De totale aankoopprijs is 2.275 miljard Amerikaanse dollar.

Al tientallen jaren lost Rocket Software als partner complexe IT-uitdagingen op voor de grootste en meest innovatieve organisaties op het gebied van infrastructuur, data en applicaties.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:

V2 Communications voor Rocket Software

rocket@v2comms.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr