15:48 uur 29-11-2023

NetApp en AWS presteren negen keer beter voor Amazon FSx for NetApp ONTAP

Nieuwe FSx for ONTAP scale-out bestandssystemen helpen organisaties bij het migreren of uitbreiden van high-performance data-intensieve workloads naar de cloud

SAN JOSE, Calif.–(BUSINESS WIRE)– NetApp® (NASDAQ: NTAP), het bedrijf voor intelligente data-infrastructuur, kondigde tijdens re:Invent, scale-out FSx voor ONTAP® bestandssystemen aan door de samenwerking met AWS. Scale-out bestandssystemen bieden tot negen keer hogere opslagprestaties in vergelijking met bestaande bestandssystemen, waardoor klanten sneller en efficiënter high-performance applicaties kunnen draaien op AWS.

FSx for ONTAP stelt klanten in staat om de datamanagementfuncties van ONTAP te gebruiken voor een breed scala aan workloads, zoals bestandsdelingen voor gebruikers en applicaties, relationele databases (SAP HANA), datastores voor VMware cloud op AWS en back-up en rampherstel.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media Contact: 

Kenya Hayes 

NetApp 

kenya.hayes@netapp.com

Investor Contact: 
Kris Newton 

NetApp 

kris.newton@netapp.com 

Check out our twitter: @NewsNovumpr