05:49 uur 29-11-2023

Capcom onthult dat de release van Dragon’s Dogma 2 gepland staat voor 22 maart 2024!

Capcom wil het merk Dragon’s Dogma verder neerzetten met deze langverwachte nieuwste titel in de serie

OSAKA, Japan–(BUSINESS WIRE)– Capcom Co., Ltd. (TOKYO:9697) kondigde vandaag aan dat Dragon’s Dogma 2, de nieuwste game in de Dragon’s Dogma-serie, gepland staat voor 22 maart 2024. Met de lancering van Dragon’s Dogma 2 sluit Capcom een geweldig jaar af met grote titelreleases voor het boekjaar 2023.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20231128631840/nl/

Dragon's Dogma 2 is a single player, narrative driven action-RPG and the latest title in the Dragon’s Dogma series. The game features intricately crafted, gorgeous visuals powered by Capcom’s proprietary RE ENGINE that elevate its unique gameplay experience to provide a truly immersive fantasy world sure to delight both newcomers as well as long-time fans of the series. (Graphic: Business Wire)

Dragon’s Dogma 2 is a single player, narrative driven action-RPG and the latest title in the Dragon’s Dogma series. The game features intricately crafted, gorgeous visuals powered by Capcom’s proprietary RE ENGINE that elevate its unique gameplay experience to provide a truly immersive fantasy world sure to delight both newcomers as well as long-time fans of the series. (Graphic: Business Wire)

Dragon’s Dogma 2 is de nieuwste titel in de serie en de eerste mainline sinds de oorspronkelijke Dragon’s Dogma in 2012 werd uitgebracht.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Capcom Public Relations & Investor Relations Section

Daniel Levine

+81-6-6920-3623

daniel-levine@capcom.com

Yoshiko Ikeda

+81-6-6920-3623

yoshiko-ikeda@capcom.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr