18:43 uur 28-11-2023

Reply bekroond met twee 2023 AWS Partner Awards: System Integrator Partner of the Year EMEA en Energy and Utilities Partner of the Year Global

Reply erkend als System Integration Partner of the Year EMEA en Industry Partner of the Year Energy and Utilities Global.

TURIJN, Italië–(BUSINESS WIRE)– Reply, een wereldwijd systeemintegrator en adviesbureau, en AWS Premier Consulting-partner, is verheugd aan te kondigen dat het de winnaar is van twee 2023 Geo and Global AWS Partner Awards, een erkenning voor leiders over de hele wereld die een sleutelrol spelen bij het helpen van klanten om innovatie te stimuleren en oplossingen te bouwen op Amazon Web Services (AWS).

De Geo en Global AWS Partner Awards belonen een breed scala aan AWS-partners, die het afgelopen jaar specialisatie, innovatie en samenwerking in hun bedrijfsmodellen hebben opgenomen. De Geo en Global AWS Partner Awards erkennen partners met bedrijfsmodellen die blijven evolueren en groeien op AWS terwijl ze samenwerken met klanten.

Een panel van AWS-experts selecteerde de winnaars op basis van strenge criteria. Reply is verheugd te kunnen aankondigen dat het de volgende onderscheidingen heeft ontvangen:

Global Industry Partner of the Year – Energy and Utilities, een erkenning met de AWS Energy Competency van top AWS Partners die helpen geavanceerde oplossingen te bouwen en te implementeren op basis van AWS in de waardeketen van de industrie. Door gebruik te maken van vaardigheden en oplossingen op basis van de cloud, IoT, big data, geavanceerde analyses en kunstmatige intelligentie, ondersteunt Reply exploitanten bij het ontwikkelen van nieuwe tools om de voorspellings- en bewakingsprocessen voor energiecomponenten te ontwikkelen, de activiteiten te optimaliseren, en nieuwe diensten en interactiepatronen met consumenten en zakelijke klanten te activeren.

EMEA System Integrator Partner of the Year, voor het tweede jaar op rij, als erkenning voor de beste SI AWS-partners die significante bijdragen hebben geleverd op het gebied van omzet, nieuwe mogelijkheden, netto nieuwe gecertificeerde personen en verdiende AWS-onderscheidingen. Reply combineert bedrijfsadvisering met innovatieve technologische oplossingen met een hoge toegevoegde waarde. Dankzij de ervaren en zeer gespecialiseerde teams van Reply kunnen klanten profiteren van de geavanceerde, veilige en innovatieve oplossingen om hun bedrijven te transformeren.

Samen met de bedrijven die zijn gespecialiseerd in AWS-technologieën, – Airwalk Reply, Comsysto Reply, Concept Reply, Data Reply, Discovery Reply, Retail Reply, Sense Reply en Storm Reply – levert Reply een breed en gecombineerd aanbod, waaronder cloudmigratie, AI-gestuurde toepassingen, gegevensanalyse en IoT-oplossingen. Al deze oplossingen zijn ontworpen op basis van diepgaande kennis van de industrie, zodat bedrijven de digitale transformatie naadloos kunnen integreren. Door gebruik te maken van de reeks cloudservices van AWS kan Reply schaalbare, veilige en innovatieve oplossingen ontwerpen, ontwikkelen en leveren die voldoen aan de unieke uitdagingen en doelen van klanten.

Filippo Rizzante, CTO bij Reply, zei: “De samenwerking met AWS toont onze toewijding om de grenzen van innovatie te verleggen. We zijn blij met deze awards, die zowel de vaardigheden als de expertise van onze teams op het gebied van AWS-technologieën aantonen. Door onze branche-expertise, technologische bekwaamheid en AWS-technologieën te combineren, zullen we oplossingen blijven creëren om onze klanten te helpen zich te ontwikkelen in een omgeving die steeds digitaler wordt.”

Reply, samen met bedrijven die zeer gespecialiseerd zijn in AWS-technologieën – Airwalk Reply, Comsysto Reply, Concept Reply, Data Reply, Retail Reply, Sense Reply en Storm Reply – en meer dan 900 AWS-certificeringen en 14 AWS-gecertificeerde competenties, implementeert zowel op maat gemaakte platforms als kant-en-klare oplossingen met een snelle time-to-market die gebouwd zijn op de AWS-infrastructuur. Meer informatie over Reply en AWS-partnerschap hier.

Reply

Reply [EXM, STAR: REY] is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van oplossingen op basis van nieuwe communicatiekanalen en digitale media. Als netwerk van zeer gespecialiseerde bedrijven ontwerpt en ontwikkelt Reply bedrijfsmodellen ondersteund door de nieuwe modellen van AI, big data, cloud computing, digitale media en het internet der dingen. Reply levert advies, systeemintegratie en digitale diensten aan organisaties in de telecom- en mediasector, de industrie en dienstensector, het bank- en verzekeringswezen en de publieke sector. www.reply.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media contacts:

Reply
Fabio Zappelli

f.zappelli@reply.com
Tel. +39 0117711594

Aaron Miani

a.miani@reply.com
Tel. +44 (0)20 7730 6000

Check out our twitter: @NewsNovumpr