09:30 uur 28-11-2023

NetWitness ondersteunt nu AWS AppFabric om de beveiliging van SaaS-applicaties te verhogen

AWS AppFabric verbindt SaaS-applicaties snel voor een hogere productiviteit en betere beveiliging

BOSTON–(BUSINESS WIRE)– NetWitness, een wereldwijde leverancier van cybersecurity oplossingen voor detectie, onderzoek en respons op cyber-dreigingen en -incidenten, heeft vandaag aangekondigd dat het Netwitness platvorm nu is geïntegreerd met AWS AppFabric, een nieuwe dienst van Amazon Web Services (AWS) die software-as-a-service (SaaS)-applicaties snel met elkaar verbindt voor een hogere productiviteit en betere beveiliging.

Het integreren van cybersecurityoplossingen met SaaS-apps kan een tijdrovende en lastige taak zijn. Elke integratie vereist in principe een aangepaste ontwikkeling, uitrol, en beveiligingsmaatregelen naast het doorlopende onderhoud. AWS AppFabric biedt nu een makkelijke oplossing aan door een gestandaardiseerde “backplane” te leveren, met een uniform datamodel dat SaaS-applicaties met cybersecurityoplossingen verbindt.

Voor meer informatie: www.netwitness.com/

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Wahid Lodin

NetWitness

press@netwitness.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr