18:37 uur 28-11-2023

Armis brengt Q4 update voor het Armis Centrix™ Platform uit

Uitgebreid Exposure Management-platform met nieuwe functies en verbeteringen in gebruikerservaring, SOC-gebruikssituaties en verbeterde integraties

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Armis, het bedrijf voor asset intelligence cyberbeveiliging, heeft vandaag de release aangekondigd van versie 23.3 van het Armis Centrix™-platform. Nieuwe, verbeterde integraties en het gebruik van AI Asset Intelligence Engine van Armis vergroten het vermogen van organisaties om uitgebreide gegevens en geavanceerde informatie strategisch te combineren zodat belangrijke beveiligingsprocessen en -resultaten efficiënt worden aangestuurd. Geautomatiseerde ticketing voor prioritering en herstel van kwetsbaarheden en verbeterd beheer van waarschuwingen zijn enkele van de ontwikkelingen waar klanten van zullen profiteren.

Verder zijn er verbeteringen toegevoegd aan Armis Centrix™ Connected Medical Device Security-oplossing met de focus op gebruikers van biomedische technologie om hen te helpen medische activa effectiever te beheren en te bewaken.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media Contacts:
Rebecca Cradick

Senior Director, Global Communications

Armis

pr@armis.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr