18:06 uur 24-11-2023

Finse president erkent AGCO als internationale langetermijninvesteerder

LINNAVUORI & SUOLAHTI, Finland–(BUSINESS WIRE)– AGCO (NYSE: AGCO), een vooraanstaande leider op gebied van ontwerp, productie en distributie van landbouwmachines en precisietechnologie voor de landbouw, ontving de jaarlijkse Internationalization Award van de president van de Republiek Finland in de categorie internationale langetermijninvesteerder. De award wordt elk jaar toegekend ter erkenning van bedrijven of gemeenschappen met internationaal succes.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20231124014932/nl/

Finnish President Recognizes AGCO as International Long-Term Investor (Photo: Business Wire)

Finnish President Recognizes AGCO as International Long-Term Investor (Photo: Business Wire)

“De groei van AGCO in Finland is een succesverhaal en we zijn vereerd dat we met deze belangrijke award worden onderscheiden,” aldus Eric Hansotia, voorzitter en CEO van AGCO. “We zijn onze teams dankbaar en waarderen het werk met aandacht voor de landbouw die zij in Finland verrichten.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Aryn Drawdy

Directeur bedrijfscommunicatie

Aryn.Drawdy@AGCOcorp.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr