20:05 uur 23-11-2023

LTIMindtree lanceert en test kwantumveilige VPN-link in Londen in samenwerking met Quantum Xchange & Fortinet

Een toonaangevend initiatief om gegevensoverdracht te beveiligen voor het nakende kwantumtijdperk

LONDEN & MUMBAI, India–(BUSINESS WIRE)– LTIMindtree [NSE: LTIM, BSE: 540005], een internationaal bedrijf voor technologieconsulting en digitale oplossingen, heeft een geavanceerde kwantumveilige VPN-link (Virtual Private Network) gelanceerd in haar vestiging te Londen. Dit is een spannende stap in de richting van een tijdperk van kwantumveilige communicatie waar gegevensoverdracht voortaan wordt beschermd tegen de opdoemende bedreiging “oogst nu, decodeer later”. De kwantumveilige VPN van LTIMindtree demonstreert de praktische applicatie van PQC (Post-Quantum Cryptography) binnen een live netwerk, aan de hand van op kwantum gebaseerde codegeneratie en een buitengewone codelevering, beveiligd met Post-Quantum Cryptography-algoritmes die klaargestoomd worden voor standaardisering door NIST, wat de beveiliging en integriteit van gecodeerde gegevens bevordert.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Shambhavi Revandkar | shambhavi.revandkar@ltimindtree.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr