12:31 uur 21-11-2023

ITEN genomineerd tot CES 2024 Best of Innovation Awards Honoree

De Franse fabrikant van halfgeleiderbatterijen werd erkend voor haar bijdrage tot duurzaamheid, ecodesign & smart energie met haar nieuwe, dunne, milieuvriendelijke herlaadbare 250µA.h microbatterij.

LYON, Frankrijk–(BUSINESS WIRE)– I-TEN,SA maakte vandaag bekend dat het genomineerd werd tot CES® 2024 Best of Innovation Awards Honoree voor haar 250µA.h microbatterij. Het CES Innovation Awards-programma van dit jaar ontving een recordaantal van meer dan 3000 inschrijvingen. De aankondiging kwam er vóór CES 2024, ’s werelds krachtigste technologie-evenement, dat doorgaat van 9 tot 12 januari in Las Vegas, NV.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20231120610558/nl/

Solid-state SMD Micro-battery (Photo: I-TEN SA)

Solid-state SMD Micro-battery (Photo: I-TEN SA)

Het CES Innovation Awards-programma is een jaarlijkse wedstrijd die eer brengt aan voortreffelijk design en bouwtechniek in 29 technologische consumentenproductcategorieën.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

ITEN:
Alain Jutant

sales@iten.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr