19:59 uur 20-11-2023

Topexecutive van de IoT-sector Mathi Gurusamy treedt bij Ikotek aan als COO

SAN DIEGO–(BUSINESS WIRE)– Ikotek, de toonaangevende IoT-ODM (original design manufacturer), maakte de benoeming met onmiddellijke ingang bekend van Mathi Gurusamy als haar nieuwe Chief Operating Officer (COO). In zijn nieuwe rol zal Mathi instaan voor het toezicht op de dagelijkse activiteiten van het bedrijf, het aansturen van strategische initiatieven en het bijdragen tot verdere groei en succes van Ikotek.

Mathi Gurusamy verrijkt Ikotek met heel wat expertise dankzij meer dan 20 jaar ervaring in de IoT-sector en de industrie van elektronische apparaten. Voordat hij bij Ikotek in dienst kwam, vervulde Mathi de voorbije 15 jaar functies van CEO en COO bij Mobilogix en Telit.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor mediavragen neemt u contact op met: marketing@ikotek.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr