09:03 uur 20-11-2023

Secure-IC integreert de technologie van Securyzr™ in MediaTek’s nieuwe topklasse smartphonechip, de Dimensity 9300

CESSON-SÉVIGNÉ, Frankrijk–(BUSINESS WIRE)– Secure-IC, opkomende marktleider en wereldwijde leverancier van complete cyberbeveiligingsoplossingen voor ingebedde systemen en verbonden objecten, kondigt met trots de implementatie aan van haar ingebedde cyberbeveiligingsoplossing Securyzr™ iSE (Integrated Secure Element) 900 in MediaTek’s topklasse smartphonechip, de Dimensity 9300. Securyzr™ van Secure-IC beschermt gevoelige gegevens en kritieke processen binnen de chipset, voorkomt ongeautoriseerde toegang en bewaakt de integriteit van het systeem. De toepassing van Securyzr™ in combinatie met Secure-IC’s certificeringsondersteuning op systeemniveau maakt het SoC van MediaTek geschikt voor Common Criteria niveau 4+ (AVA_VAN.5).

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20231116645326/nl/

Hassan Triqui, CEO of Secure-IC (Photo: Business Wire)

Hassan Triqui, CEO of Secure-IC (Photo: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Secure-IC
Neil Mac Lean

Head of Lead Generation & Promotion

Corporate-marketing@secure-ic.com
+33 (0)2 99 12 18 72

http://www.secure-ic.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr