14:29 uur 20-11-2023

OEG neemt Bluestream Offshore over

Overname breidt OEG’s onderwater- en inspectiemogelijkheden en toegang tot de groeiende Europese offshore hernieuwbare energiesector uit.

ABERDEEN, Schotland–(BUSINESS WIRE)– OEG Energy Group Limited (“OEG”, de “Groep”), een toonaangevende onderneming op het gebied van offshore-oplossingen, is verheugd te kunnen aankondigen dat het een Koop-Verkoopovereenkomst (“SPA”) heeft getekend voor de overname van Bluestream Offshore B.V (“Bluestream”), een in Nederland gevestigde specialist in onderwater- en bovenwaterdiensten, voor een niet nader genoemd bedrag.

Bluestream, met het hoofdkantoor in Den Helder, is een offshore-aannemer die gespecialiseerde technische diensten boven en onder de waterlijn levert aan een groot aantal blue-chip klanten binnen de energiesectoren. Bluestream heeft een omzet van meer dan €55 miljoen en telt ongeveer 55 werknemers en meer dan 300 offshore onderzeese- en bovenwaterspecialisten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediarelaties: Buchanan

Ben Romney, Barry Archer

E: energy@buchanan.uk.com
T: +44 (0)207 466 5000

Check out our twitter: @NewsNovumpr