05:12 uur 17-11-2023

Esri verbetert ArcGIS-platform

Dankzij verbeteringen aan Esri’s Platform as a Service kunnen ontwikkelaars en bedrijven efficiënter en veiliger oplossingen bouwen

REDLANDS, Calif.–(BUSINESS WIRE)– In 2021 heeft Esri, wereldwijd marktleider in geografische informatiesystemen, het ArcGIS Platform uitgebracht, een geospatial platform as a service (PaaS) dat ontwikkelaars mogelijkheden biedt om locatie intelligence toe te passen in hun apps, bedrijfssystemen en producten. Het bedrijf voegt nu twee nieuwe verbeterde services toe aan ArcGIS Platform om het gemak, de snelheid, de kosteneffectiviteit en de veiligheid te verhogen en gebruikers de doelen voor hun organisaties kunnen bereiken.

De nieuwe diensten omvatten het volgende:

  • Plaatsen—Toegang tot gegevens over interessante plaatsen met diverse locatie- en attribuutgebaseerde criteria en die kenmerken in de bebouwde en natuurlijke omgevingen van de aarde beschrijven.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jo Ann Pruchniewski

Public Relations, Esri

Mobiel: 301-693-2643

E-mail: jpruchniewski@esri.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr