18:38 uur 16-11-2023

Nieuw rapport van Visa vertelt consumenten alert te blijven tijdens de feestdagen

Visa beschrijft in haar Holiday Edition Threats Report dat bedreigers naar verwachting tijdens de feestdagen geavanceerde methodes zullen gebruiken om de informatie van consumenten tijdens de feestdagen te achterhalen en geeft tips en trucs voor veilige transacties

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Vandaag publiceerde Visa Inc., een wereldleider in digitale betalingen, haar Holiday Edition Threats Report. Het rapport anticipeert op verhoogde zwendelactiviteiten tijdens de feestdagen voor zowel card-present (CP) als card-not-present (CNP) transacties. In het nieuwe rapport worden populaire fraudetactieken beschreven die worden verwacht tussen november 2023 en januari 2024 als gevolg van de snelle toename van e-commerce activiteiten en persoonlijke uitgaven in de detailhandel en horeca.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Allee McDermott

amcdermo@visa.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr