04:17 uur 16-11-2023

Lattice kondigt sprekerslijst aan voor ontwikkelaarsconferentie

‒ Met keynotes van BMW, Meta en NVIDIA, breakoutsessies met Lattice en industrie-experts, en technologiedemonstraties ‒

HILLSBORO, Ore.–(BUSINESS WIRE)– Lattice Semiconductor (NASDAQ: LSCC), de leider op het gebied van laagvermogen programmeerbare systemen kondigde vandaag de volledige agenda en sprekers line-up aan voor de aanstaande Lattice Developers Conference op 5-7 december 2023. De virtuele conferentie presenteert keynotes van BMW, Meta en NVIDIA, breakoutsessies met Lattice en andere experts in de sector, en solide presentaties waarin FPGA-technologie wordt getoond. Dit alles heeft als doel om de groeiende behoefte aan programmeerbare hardware- en softwareoplossingen in de huidige onderling verbonden wereld te onderzoeken.

  • 8 keynote presentaties van Lattice en andere industrieleiders leggen de focus op de nieuwste trends, mogelijkheden en programmeerbare oplossingen voor kunstmatige intelligentie (AI), beveiliging, geavanceerde connectiviteit en meer.
  • Meer dan 35 breakoutsessies met Lattice en technologie-experts uit diverse sectoren zullen zich richten op de voordelen van laagvermogen-FPGA’s, ontwerpen met traditionele en opkomende technologieën en toepassingen voor de industriële, auto-, communicatie-, computer- en consumentenmarkten.
  • Meer dan 40 technologiedemonstraties van Lattice en meer dan 20 FPGA-partners en -klanten voor toepassingen zoals Edge AI, automatisering en robotica, beveiliging, ADAS, telecom en meer.

Details over de agenda en de sprekers zijn beschikbaar in de nieuwe Lattice blog en op de registratieportal van de Lattice Developers Conference.

Over Lattice Semiconductor

Lattice Semiconductor (NASDAQ: LSCC) is de leider op het gebied van laagvermogen programmeerbare systemen. Wij lossen netwerkproblemen van klanten op, van de Edge tot de Cloud, in de groeiende communicatie-, computer-, industriële, auto- en consumentenmarkten. Dankzij onze technologie, langdurige relaties en inzet voor ondersteuning van wereldklasse kunnen onze klanten snel en gemakkelijk innovatie invoeren om een slimme, veilige en verbonden wereld te creëren.

Meer informatie over Lattice is te vinden op www.latticesemi.com. Of volg ons via LinkedIn, Twitter, Facebook, YouTube, WeChat en Weibo.

Lattice Semiconductor Corporation, Lattice Semiconductor (& design) en specifieke productaanduidingen zijn geregistreerde handelsmerken of handelsmerken van Lattice Semiconductor Corporation of van haar dochterondernemingen in de Verenigde Staten en/of andere landen. Het gebruik van het woord “partner” impliceert geen wettelijk partnerschap tussen Lattice en enige andere entiteit.

ALGEMENE KENNISGEVING: Andere in dit bericht gebruikte productnamen dienen uitsluitend ter identificatie en kunnen handelsmerken zijn van hun respectieve houders.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

MEDIA CONTACT:
Sophia Hong
Lattice Semiconductor
503-268-8786
Sophia.Hong@latticesemi.com

INVESTOR CONTACT:
Rick Muscha
Lattice Semiconductor
408-826-6000
Rick.Muscha@latticesemi.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr