17:57 uur 16-11-2023

KYMCO ontketent elektrische revolutie tijdens EICMA 2023 met de baanbrekende Ionex EV-oplossing

MILAAN–(BUSINESS WIRE)– Voortbouwend op meer dan 25 jaar EV-innovatie, kondigde KYMCO drie baanbrekende technologieën aan om de massale toepassing van elektrische motorfietsen te versnellen: de Ionex Battery-as-a-Service-oplossing voor energiemaatschappijen, de Ionex Battery Metering Unit voor EV-fabrikanten en de Ionex Energy Station voor netwerkexploitanten die batterijomwisseling aanbieden. “Vandaag staat een opmerkelijke transformatie in de wereld van de mobiliteit voor de deur. Een verschuiving die de manier waarop we ons verplaatsen een andere vorm geeft, een verandering die door KYMCO wordt geleid,” zegt Allen Ko, voorzitter van KYMCO.

De visie van KYMCO: een wereld met overal elektrische motorfietsen

KYMCO voorziet dat energiemaatschappijen batterijservices voor elektrische motorfietsen aan bestuurders aanbieden. Via deze batterijservice ontvangen de bestuurders batterijen van energiemaatschappijen met gegarandeerde prestaties en betalen ze enkel voor het werkelijke gebruik van de batterij. Bestuurders hoeven niet langer batterijen te kopen wanneer ze hun voertuig aanschaffen.

KYMCO voorziet dat EV-fabrikanten elektrische motorfietsen introduceren met een geïntegreeerde batterijmeter aan boord. Elke elektrische motorfiets werkt met de batterijservice van de energiemaatschappijen. Zonder de kosten voor de batterijen zijn elektrische motorfietsen betaalbaarder dan ooit.

KYMCO voorziet dat netwerkexploitanten die batterijomwisseling aanbieden duizende stations voor het omwisselen van batterijen uitbouwen, zodat de angst wat het bereik betreft voorgoed van de baan wordt geveegd. Netwerken om batterijen om te wisselen zorgen ervoor dat bestuurders helemaal niet hoeven te wachten en bieden hen onbeperkt bereik.

Verder voorziet KYMCO dat bestuurders hun keuze maken uit een ruim aanbod elektrische motorfietsen van diverse fabrikanten en batterijserviceplannen die het best bij hun levensstijl aansluiten. Voor het aanvullen van energie laden bestuurders hun voertuig op in de garage ofwel laden ze hun batterij in huis op. In de stad wisselen bestuurders gewoon om bij het dichtstbijzijnde station waar batterijen worden omgewisseld. En wanneer ze onderweg of op reis zijn, genieten bestuurders van een onbeperkt bereik dankzij het uitgebreide netwerk voor het omwisselen van batterijen op al hun reisroutes.

Ionex EV-oplossing: het elektrische tijdperk staat nu echt voor de deur

Om alle huidige uitdagingen en toekomstige ambities het hoofd te bieden om de visie van KYMCO te verwezenlijken, kondigt voorzitter Ko drie baanbrekende technologieën aan om alle belanghebbenden ertoe aan te zetten om samen te werken in het Ionex Open Consortium, een EV-ecosysteem dat instaat voor betaalbare, praktische en duurzame elektrische mobiliteit voor iedereen: het elektrische tijdperk staat nu echt voor de deur.

De Ionex Battery-as-a-Service-oplossing voor energiemaatschappijen, de Ionex Battery Metering Unit voor EV-fabrikanten en de Ionex Energy Station voor netwerkexploitanten die batterijomwisseling aanbieden zijn de pijlers van de revolutionaire Ionex EV-oplossing. De Ionex EV-oplossing streeft ernaar om elke belanghebbende in elektrische mobiliteit voordelen te bieden, met name alle consumernten, bedrijven en besturen die voortaan elektrische mobiliteit wensen.

“We kijken ernaar uit om de impact te zien die de Ionex EV-oplossing zal hebben op het snel ontwikkelende EV-ecosysteem in Zuidoost-Azië. We voorzien dat het potentieel ervan voor betaalbaardere en meer praktische elektrische mobiliteit zal zorgen,” aldus Chuck Kim, algemeen directeur bedrijfsontwikkeling van de groep en kapitaalmarkten, Grab.

“Hier en nu markeren het buigpunt van het elektrische tijdperk,” zegt Allen Ko. “De baanbrekende Ionex EV-oplossing van KYMCO effent de weg voor alle belanghebbenden naar een gezamenlijke overgang naar de elektrische toekomst. Ik nodig iedereen uit om zich bij ons op deze transformatieve weg te voegen.”

Over KYMCO

KYMCO is een merk met een rijke geschiedenis van bijna 60 jaar in de motorsportsector. Ze concentreren zich op innovatie, kwaliteit en stijl, en hebben zich wereldwijd opgeworpen als toonaangevende fabrikant van scooters, motorfietsen en terreinwagens. Hun moderne productiefaciliteiten en toepassing van de nieuwste technologieën verzekeren dat elk voertuig dat ze produceren, betrouwbaar en stijlvol is.

KYMCO zet zich in om haar milieuvoetafdruk te verminderen, duurzaamheid te promoten, het maatschappelijke belang te ondersteunen en aan de gemeenschappen iets terug te geven. Of bestuurders nu op zoek zijn naar een blitse, sportieve scooter of een stevige, ruige terreinwagen, KYMCO heeft voor iedereen iets in huis. KYMCO is een merk dat het best belichaamt wat de motorsportsector te bieden heeft: innovatie, kwaliteit, stijl en een engagement om van de wereld een betere plaats te maken.

Meer info over KYMCO vindt u op www.kymco.com

Lees meer over Ionex op www.ionexenergy.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Yoyo Chen: +886 929 997 979, yoyo.chen@bbdo.com.tw

Check out our twitter: @NewsNovumpr