23:16 uur 16-11-2023

Hilton benoemd tot nr. 1 ‘Best Place to Work’ ter wereld

Erkenning markeert voor de eerste keer een horecabedrijf dat aan de top van deze prestigieuze lijst verschijnt

MCLEAN, Va.–(BUSINESS WIRE)– Voor de allereerste keer werd Hilton benoemd tot de Nr. 1 World’s Best Workplace door het tijdschrift Fortune en Great Place to Work. Deze erkenning, het hoogtepunt na acht opeeenvolgende verschijningen in de lijst “World’s Best”, markeert meteen ook de eerste keer dat een horecabedrijf de ultieme eer te beurt valt in dit programma om de allerbesten te vinden.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20231115740445/nl/

Courtesy of Hilton

Courtesy of Hilton

Sinds Hilton voor de eerste keer een plaatsje in deze lijst werd toebedeeld in 2016, bleef het verder bouwen aan heer sterke cultuur via een niet-aflatende aandacht om een werkplaats tot stand te brengen die inclusief is, sterke groeimogelijkheden biedt, doelgericht is en steun voorziet zodat haar team van 460.000 leden over de hele wereld het goed stelt, elke dag opnieuw.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Bedrijfscommunicatie Hilton

hiltonpr@hilton.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr