14:30 uur 15-11-2023

Mondee neemt toonaangevend AI-bedrijf Purplegrids over

Met de aanwinst van het Enterprise AI Platform zet Mondee een belangrijke stap vooruit op de AI-agenda

AUSTIN, Texas–(BUSINESS WIRE)– Mondee Holdings, Inc. (Nasdaq: MOND) (“Mondee” of het “Bedrijf”), de snelgroeiende onderneming en de marktplaats voor reistechnologie met een portfolio van wereldwijde platforms in de vrijetijds- en zakenreissectors, kondigt aan dat het Purplegrids overneemt, een geavanceerd AI-bedrijf uit Silicon Valley dat in 2017 is opgericht. Met deze overname versterkt Mondee zijn technische capaciteiten en bewijst het zijn engagement om AI verticaal in de reissector te integreren.

Mondee is actief bezig met de ontwikkeling en invoering van zijn volgende generatie AI-platform, onder meer de lancering van Abhi, de enige volledig geïntegreerde oplossing op de reismarkt, die conversatie en door experts getrainde, generatieve AI-ervaringen, realtime reisboekingen en reisbeheer omvat.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Public Relations

pr@mondee.com

Investor Relations

ir@mondee.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr