21:41 uur 15-11-2023

Esri integreert met Microsoft Fabric om toonaangevende ruimtelijke analysemogelijkheden te bieden

Esri’s interactieve mapping en dataverkenning levert 140 tools en functies voor ruimtelijke analyse in de Fabric-gebruikerservaring

REDLANDS, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Om aan de groeiende vraag naar ruimtelijke analyses te voldoen, breidt Esri zijn langdurige strategische samenwerking met Microsoft uit via een uniform analyseplatform dat wordt aangedreven door ruimtelijke mogelijkheden. Microsoft Fabric, nu algemeen beschikbaar zoals vandaag aangekondigd op Microsoft Ignite, zal de tijd tot inzichten versnellen en onontgonnen patronen, trends en verbindingen onthullen door de integratie van ruimtelijke analyses van de ArcGIS-software van Esri.

Datawetenschappers, datatechnici, bedrijfsanalisten en hun uitvoerende belanghebbenden die ruimtelijke analyses en visualisatie binnen Fabric eisen, zullen enorm profiteren van het gezamenlijke aanbod.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jo Ann Pruchniewski

Public Relations, Esri

Mobiel: 301-693-2643

E-mail: jpruchniewski@esri.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr