13:08 uur 13-11-2023

Handmatige gegevensprocessen verhinderen groei bij 87% scale-upbedrijven, aldus nieuw onderzoek van Jitterbit

  • 78% van de leiders van scale-upbedrijven die in Europa werden geënquêteerd, plannen om hun bedrijfsactiviteiten de komende 12 maanden met meer dan 40% te laten groeien, maar onderzoek toont aan dat ze worstelen met uitdagingen voor automatisering en integratie die hun vermogen om efficiënt op schaal te komen stokken in de wielen steken
  • 82% van de geënquêteerde executives gaan akkoord dat betere integratie en bedrijfsautomatisering belangrijk is om hun bedrijfsactiviteit in 2024 en daarna op schaal te brengen

LISSABON, Portugal–(BUSINESS WIRE)– Jitterbit, wereldleider op gebied van het versterken van transformatie via automatisering, maakte vandaag de resultaten bekend van haar recente onderzoeksrapport Integrate to Scale: How Leading Emerging Enterprises are Automating Their Way to Success’ – een diepgaande enquête bij oprichters en C-executives van opkomende ondernemingen in Europa.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Cat Lenheim, ThoughtLDR

cat@thoughtldr.com
+44 7511 117587

Check out our twitter: @NewsNovumpr