20:39 uur 13-11-2023

ArcGIS Basemaps- en ArcGIS Living Atlas-gegevens van Esri worden geïntegreerd in Autodesk-softwareomgeving

AEC-professionals krijgen toegang tot de rijke, gezaghebbende geospatiale referentiegegevens van Esri met de Autodesk Product Suite

REDLANDS, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Digitale transformatie verandert snel de fundamentele processen die de sectoren architectuur, engineering en constructie (AEC) aandrijven. Marktleiders vertrouwen op de interoperabiliteit van geografische informatiesystemen (GIS) en bouwinformatiemodellering (BIM) om de kosten te verlagen en de efficiëntie van bouwprojecten te vergroten. Ter ondersteuning van deze organisaties hebben Esri, de wereldleider op het gebied van locatie-informatie, en Autodesk, een sectorleider op het gebied van ontwerp en engineering, een strategische alliantie gecultiveerd om GIS en BIM te verenigen en voor echte bedrijfswaarde te zorgen voor architecten, ingenieurs, planners en aannemers.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jo Ann Pruchniewski

Public Relations, Esri

Mobiel: 301-693-2643

E-mail: jpruchniewski@esri.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr