00:11 uur 08-11-2023

Andersen Global maakt zijn debuut in Nepal met toevoeging van twee samenwerkende firma’s

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global bouwt verder aan zijn platform in Azië door middel van samenwerkingsovereenkomsten met twee in Nepal gevestigde bedrijven, het belastingkantoor Four Symmetrons Business Consulting Pvt. Ltd. (FSBC) en het advocatenkantoor Gandhi & Associates. De kantoren zullen naadloos samenwerken om geïntegreerde oplossingen te leveren voor klanten in Nepal en de regio als geheel.

FSBC is een full-service belastingkantoor dat wordt geleid door Managing Partner Damodar Paudel en dat actief is vanuit Kathmandu. Het team van dit kantoor biedt een brede waaier aan diensten, waaronder belastingen, naleving van regelgeving, fusies en overnames, haalbaarheidsanalyse, analyse van bedrijfsprocessen, gegevensanalyse en -beheer, onderzoek en bedrijfsfinanciering.

“Ons kantoor streeft ernaar om klanten one-stop oplossingen op maat te bieden,” aldus Damodar. “De samenwerking met Andersen Global brengt aanzienlijke internationale middelen met zich mee en versterkt onze visie om uit te groeien tot een toonaangevende organisatie in Nepal.”

Gandhi & Associates werd in 1987 opgericht door Managing Partner en Professor Dr. Gandhi Pandit en is een toonaangevend advocatenkantoor dat diensten verleent aan nationale en internationale klanten. De juridische dienstverlening van het kantoor omvat de oprichting van bedrijven, diensten op het vlak van secretariaat en compliance, buitenlandse investeringen, fusies en overnames, due diligence, projectfinanciering, kapitaalmarkten, rechtszaken en geschillen, contracten, belastingen, intellectuele eigendom en arbeid en tewerkstelling in een breed scala aan sectoren, met name energie, mijnbouw en hospitality.

“We doen er alles aan om onze klanten op het hoogste niveau van dienst te zijn,” zei Dr. Gandhi. “Nepal is een groeiende markt en door samen te werken met Andersen Global beschikken we over de middelen om klanten niet alleen in Nepal, maar overal ter wereld oplossingen van de hoogste kwaliteit te bieden.”

Mark Vorsatz, voorzitter van Andersen Global en CEO van Andersen, voegde hieraan toe: “FSBC en Gandhi & Associates sluiten aan bij de waarden en visie van onze organisatie om de beste, naadloze dienstverlening te bieden. Nepal biedt unieke marktopportuniteiten en deze nieuwe aanwinsten bieden uitstekende expertise in een opkomende markt en stellen ons in staat om te blijven voldoen aan de groeiende behoeften van onze klanten in de regio.”

Andersen Global is een internationale vereniging van juridisch gescheiden, onafhankelijke kantoren die bestaan uit fiscale en juridische professionals over de hele wereld. Andersen Global werd in 2013 opgericht door de Amerikaanse lidfirma Andersen Tax LLC en heeft nu wereldwijd meer dan 14.000 professionals en een aanwezigheid op meer dan 400 locaties via haar lidfirma’s en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen Global

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr