07:00 uur 07-11-2023

Lenovo en EPOS werken samen om professionele audio-oplossingen te leveren voor het hybride werktijdperk

  • Lenovo en EPOS sluiten een overeenkomst om audio-oplossingen te leveren aan zakelijke professionals
  • Er zijn nu twee Lenovo EPOS co-branded headsets verkrijgbaar

RESEARCH TRIANGLE PARK, N.C.–(BUSINESS WIRE)– Vandaag hebben Lenovo™ en EPOS, een pionier op het gebied van audiotechnologie, een strategische overeenkomst aangekondigd om hoogwaardige audio-oplossingen voor zakelijke professionals te leveren. De overeenkomst maakt gebruik van de sterke punten van beide merken op het gebied van ontwerp, ontwikkeling, innovatie en marktbereik om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar professionele audio-ervaringen in de hybride werkomgeving.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20231106893462/nl/

Lenovo Wired VOIP Headset and Lenovo Wired ANC Headset Gen 2 (Photo: Business Wire)

Lenovo Wired VOIP Headset and Lenovo Wired ANC Headset Gen 2 (Photo: Business Wire)

De professionele audiomarkt ondervindt groei op de lange termijn, gedreven door hybride werk, brede acceptatie van uniforme communicatie en eindgebruikersupdates van headsetapparaten voor verbeterde audio-ervaringen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

emily.baker@zenogroup.com
adrianhorne@lenovo.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr