14:17 uur 07-11-2023

Groene waterstofprogramma van Ceres bereikt belangrijke mijlpaal

  • Demonstratie-uitvoering van unieke elektrolysator van 1 MW in laatste fasen voor inbedrijfstelling
  • Levering van groene waterstof met <40kWh/kg, tot 25% efficiënter dan de gevestigde technologieën
  • Verbeteringen op het vlak van prestaties en kosten voor technologie van de nieuwste generatie leggen de grondslag voor schaalvergroting

HORSHAM, Engeland–(BUSINESS WIRE)– Ceres, een internationale leider in brandstofcel- en elektrochemische technologie, deelt tevreden mee dat haar unieke elektrolysator voor elektrolyse van vaste oxide bij de vestiging van haar partner AVL in Duitsland waterstof produceert en in de laatste fasen van inbedrijfstelling is, op schema om de aanvaardingstesten van de fabriek tijdens de komende weken te halen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20231106804840/nl/

Ceres 1MW scale electrolyser demonstrator (Photo: Business Wire)

Ceres 1MW scale electrolyser demonstrator (Photo: Business Wire)

De diepgaande expertise van Ceres op gebied van vaste oxide technologie stelde het bedrijf in staat om de voorbije 24 maanden een ambitieus programma voor waterstof te volgen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Ceres Power Holdings plc

Roxanne Mashari (senior manager Communicatie & Public Affairs)

Tel.: +44 (0) 7972 604 747

Check out our twitter: @NewsNovumpr