18:16 uur 07-11-2023

Crown Bioscience introduceert OrganoidXplore: een revolutie in kankeronderzoek met snelle grootschalige screening van organoïden voor geneesmiddelen

SAN DIEGO–(BUSINESS WIRE)– Crown Bioscience, een wereldwijde contractonderzoeksorganisatie (CRO) en JSR Life Sciences-bedrijf, heeft vandaag de lancering aangekondigd van zijn baanbrekende dienstenaanbod,, OrganoidXploreTM. Dit grootschalige screeningplatform voor organoïdenpanels belooft een robuuste, reproduceerbare en klinisch relevante output in recordsnelheid, waardoor de ontdekking van preklinische oncologische geneesmiddelen wordt versneld door onderzoekers meer mogelijkheden te geven en het landschap van de ontwikkeling van kankerbehandelingen opnieuw vorm te geven.

Screening van een groot panel van van patiënten afkomstige organoïden wordt mogelijk gemaakt met behulp van de unieke testklare (assay-ready, AR) organoïdentechnologie van Crown Bioscience. Recente posters gepresenteerd op de AACR-jaarvergadering en de internationale ANE-conferentie 2023 tonen de prestaties van testklare organoïden ten opzichte van vers bereide organoïden – de traditionele methodologie.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediavragen:
Crown Bioscience

Sarah Martin-Tyrrell

pr@crownbio.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr