18:17 uur 07-11-2023

Cindy Zhou treedt toe tot KnowBe4 als Chief Marketing Officer

Bekroonde CMO op het gebied van cyberbeveiliging zal leidinggeven aan de wereldwijde marketing-, public relations- en verkoopontwikkelingsinspanningen voor KnowBe4

TAMPA BAY, Fla.–(BUSINESS WIRE)– KnowBe4, de aanbieder van ‘s werelds grootste platform voor training in veiligheidsbewustzijn en gesimuleerde phishing, heeft vandaag de benoeming aangekondigd van Cindy Zhou als nieuwe Chief Marketing Officer. In deze cruciale rol zal Zhou verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling van de wereldwijde marketing-, public relations- en verkoopontwikkelingsstrategie van KnowBe4.

Zhou brengt een schat aan expertise mee naar haar nieuwe functie met meer dan 20 jaar ervaring in het opzetten van marketingorganisaties met grote impact die gekwalificeerde leads, een sterke verkooppijplijn, branchebewustzijn en klantloyaliteit genereren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Neem voor meer informatie contact op met Kathy Wattman op pr@knowbe4.com | 727-474-9950.

Check out our twitter: @NewsNovumpr